Sportief en gezellig badmintonnen in Raalte!

Locatie en Route

Kwiek Badminton traint en speelt thuiswedstrijden in Sportcentrum Tijenraan in Raalte

Sportcentrum Tijenraan
Zwolsestraat 65
8101 AB  Raalte
Telefoon: 0572 347 950

Hieronder een routebeschrijving:

Vanuit de richting Zwolle – Volg de N35 richting Raalte / Almelo. Vlak voor Raalte gaat u rechtsaf bij de verkeerslichten richting Deventer. Bij de eerste rotonde slaat u linksaf, om vervolgens bij de volgende rotonde ook weer linksaf te slaan. U rijdt voorbij de Landstede school en dan vindt u Sporthal Tijenraan aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Almelo – Volg de N35 richting Raalte / Zwolle. Ga bij de tweede verkeerslichten linksaf richting Deventer. Bij de eerste rotonde slaat u linksaf, om vervolgens bij de volgende rotonde ook weer linksaf te slaan. U rijdt voorbij de Landstede school en dan vindt u Sporthal Tijenraan aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Ommen – Volg de N348 richting Raalte / Deventer. Ga bij de tweede verkeerslichten rechtsaf richting Zwolle (N35). Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf. Bij de eerste rotonde slaat u linksaf, om vervolgens bij de volgende rotonde ook weer linksaf te slaan. U rijdt voorbij de Landstede school en dan vindt u Sporthal Tijenraan aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Deventer – Volg de N348 richting Raalte / Ommen. Bij de verkeerslichten en rotonde rechtdoor. Op de rotonde ter hoogte van “WestCord Hotel Salland” slaat u rechtsaf, om vervolgens bij de volgende rotonde linksaf te slaan. U rijdt voorbij de Landstede school en dan vindt u Sporthal Tijenraan aan de linkerzijde.

Kwiek Badminton Raalte

traint en speelt thuiswedstrijden in:

Sportcentrum Tijenraan
Zwolsestraat 65 / 8101 AB Raalte

Speeltijden

  • Senioren - Zaal 1Tijenraan: Recreatief, training en competitie:
    donderdagavond: 20.30 - 23.00 uur
  • Junioren - Zaal 2 Tijenraan: woensdagavond: 17:30 - 19.30 uur

Agenda

Geen activiteiten.